Kontakt

 

Deja-Art tel. 601925078

+48 223718716
+48 601925078

Wyślij wiadomość

Formularz kontaktowy

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Opinie o DESOFT Deja Włodzimierz Maciej na honeste.pl

 

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Deja-Art

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).
Dane osobowe Klientów przechowywane są na serwerach home.pl zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. home.pl, jako jedyna firma hostingowa w Polsce, posiada certyfikat potwierdzający spełnienie wymagań normy ISO 27001:2005 wydany przez BSI - największą jednostkę certyfikującą systemy bezpieczeństwa informacji w kraju [więcej informacji ...].

Zbiór danych Użytkowników został zgłoszony do rejestracji Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych i jest wpisany do ogólnokrajowego rejestru zbiorów danych osobowych pod numerem 134050. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Strony, na których Klienci wpisują swoje dane osobowe są szyfrowane protokołem SSL. 

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do nich w celu weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta i dostarczają danych statystycznych o jego aktywności, w celu dobrania naszej oferty do indywidualnych potrzeb i gustów.

Oprogramowanie sklepu (Click Shop) zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów:

  • nformacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.

 

Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Jak zmienić ustawienia plików cookies w popularnych przeglądarkach:

Internet Explorer

Firefox

Opera

Chrome

Safari 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo-promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@deja-art.pl , bądź telefonicznie pod numerem +48 601925078.

Sklep jest w trybie podglądu

Deja-Art płatności PayUDeja-Art płatności elektroniczne eCardDeja-Art płatności elektroniczne PayPal

Copyright © 2011-2014 Deja-Art

Click Shop | Hosting home.pl